Stenshorne viste muskler etter mareritthelg – VM-poeng røk som følge av tidsstraff

Martinius Stenshorne imponerte fra et vanskelig startspor under Formel 3-runden på Imola søndag. En tidsstraff knuste likevel håpet om VM-poeng. 18-åringen startet kun fra 15. startspor i løpet etter en svært utfordrende kvalifisering. Søndag viste Stenshorne helt andre takter. Hitech-føreren fant tidlig et solid tempo og avanserte plass etter plass i feltet. Til slutt passerte han målstreken som nummer ti. Det ville normalt gitt ett viktig VM-poeng, men like før slutt kom beskjeden om at nordmannen var ilagt ti sekunders straff. Straffen kom etter en episode med en konkurrent. Nøyaktig hva som skjedde, var ikke umiddelbart klart. Dermed falt Stenshorne til det som til slutt ble en 14.-plass i løpet.

May 19, 2024 - 09:30