Overtidsscoring sørget for en etterlengtet Godset-seier

Strømsgodset møtte Lillestrøm på Marienlyst stadion i Eliteserien lørdag. Kampen endte 3–2 og laget fra Drammen, som hadde åtte kamper uten seier, kunne endelig slippe jubelen løs. Kampen startet i et forrykende tempo. Lillestrøm-spiller Ruben Gabrielsen headet ballen i mål på et hjørnespark før det var spilt fem minutter. Bare halvannet minutt etterpå utlignet Strømsgodsets Elias Hoff Melkersen. I det 35. spilleminutt fikk Lillestrøm straffe, og der var Thomas Lehne Olsen sikker som banken, og sendte bortelaget i føringen igjen. For to dager siden signerte Godset svensken, Nikolaj Möller, på lån fra St. Gallen. I den andre omgangen fikk han debuten sin for hjemmelaget. Han trengte ikke mer enn syv minutter på banen før han sørget for 2-2 for Strømsgodset. Men det stoppet ikke det. Fire minutter på overtid siikret Hoff Melkersen Strømsgodsets første seier på ni kamper. Strømsgodset klatret dermed fra en 11. til en 7. plass på tabellen. Lillestrøm, som har en kamp mindre spilt enn Godset blir liggende på 12. plass. Kun to poeng over Odd på kvalik.

Aug 17, 2024 - 21:30