Start snudde til seier: Vant etter overtidsdrama

Start har hatt en trøblete start på sesongen og lå sist i 1. divisjon før tirsdagens kamp mot Sogndal. Der var det Sogndal som tok ledelsen med Edmund Baidoo etter 25 minutter, før Tom Strannegård var først på en retur og utlignet til 1-1 på overtid i den første omgangen. Og det var overtiden som virkelig skulle gjelde for Start. Den andre omgangen så ut til å ebbe ut uten scoringer, men i det 97. minuttet kom scoringen Kristiansand hadde ventet på. Eirik Schulze kom seg fri inne i boksen og sørget for at Start vant 2-1 - et resultat som gjør at de nå ligger over streken på bedre målforskjell enn Sandnes Ulf på kvalikplass. – Vi gir aldri opp. Det er vanvittig deilig, sier Start-kaptein Schulze til TV 2. Seieren er Starts andre seier på tre kamper, etter at de ikke vant en eneste av de syv første seriekampene for sesongen. Start har ni poeng etter de ti første kampene og er på 13. plass, mens Sogndal er nummer seks med 16 poeng.

May 28, 2024 - 22:30