Leeds videre i FA-cupen etter ekstraomganger

Leeds trengte ekstraomganger mot Plymouth, men vant til slutt 4-1 og tok seg videre til neste runde i FA-cupen. Etter spilte 90 minutter pluss tillegg stod det 1-1 på Home Park, etter scoring av gjestenes Wilfried Gnonto og Plymouth-spiller Brendan Galloway. Men i kampens ekstraomganger løsnet det for Leeds. Crysencio Summerville sendte gjestene opp i ledelsen etter 97 minutter, før Georginio Rutter økte ytterligere til 3-1 med snaue ti minutter igjen av ekstraomgangene. Tre minutter før slutt gjorde Ryan Hardie det motsatte av å pynte på resultatet for Plymouth, da han satte ballen i eget nett og søget for at Leeds vant 4-1. Det ble også spilt to andre kamper i FA-cupen tirsdag. Først tok Coventry seg videre etter 4-1-seier over Sheffield Wednesday. Senere tok også Southampton seg videre da de vant 3-0 over Watford.

Feb 7, 2024 - 01:30