Lazio seiret da Bayern-spiller så rødt

Det så ut til å bli en sjansefattig kamp på Olympiastadion i Roma mellom Lazio og Bayern München i åttendedelsfinalen i Mesterligaen. Alt skulle derimot snu da Bayern-stopper Dayot Upamecano stemplet Lazios danske kantspiller Gustav Isaksen innenfor 16-meteren etter snaue 70 minutter spilt. Da pekte dommeren på straffemerket, og med en iskald Ciro Immobile som straffetaker sto det 1–0 til vertene. I et desperat forsøk på utligning byttet Bayern-trener Thomas Tuchel på det han hadde av offensive fibre. Det skulle imidlertid ikke hjelpe. Lazio tok første stikk. Lagene møtes til returoppgjør på Allianz Arena tirsdag 5. mars. I den andre kampen i Mesterligaen onsdag vant PSG 2–0 hjemme mot Real Sociedad.

Feb 15, 2024 - 01:30