Knallsterk snuoperasjon av Oilers

Stavanger Oilers lå under 0-3 mot Frisk Asker, men siddisene våknet og snudde til 5-3-seier på hjemmebane i eliteserien i ishockey torsdag. Fire av Oilers-målene kom i siste periode, og matchvinnerscoringen kom bare drøye minuttet før slutt signert Clifford Watson. Med noen sekunder igjen satte Nicholas Dineen pucken i åpent mål og sørget for tomålsseier. Serieleder Storhamar måtte ha forlengning for å slå Ringerike 3-2, selv etter å ha ledet 2-0 med drøye fem minutter igjen av tredje periode. Bunnlaget kjempet seg tilbake og fikk satt inn 2-2 med ni sekunder igjen av ordinær tid. Dermed gikk kampen videre til forlengning, der Storhamar kun brukte ti sekunder på å avgjøre. Jacub Kindl ble matchvinner i bortekampen. De gul- og blåkledde leder eliteserien med åtte poeng ned til Vålerenga. Ni poeng bak der følger Oilers. Lørenskog tok overraskende ledelsen 2-0 tidlig i hjemmekampen mot Vålerenga, men gjestene gikk til slutt seirende ut 6-3. Sparta slo tabelljumbo Comet Halden 5-2, mens Stjernen vant 3-0 over Lillehammer. (NTB/NRK)

Jan 11, 2024 - 23:30