Klopp hyllet med målfest på Anfield – Liverpool videre i FA-cupen

Til lyden av «You'll never walk alone», sikret Liverpool FA-cup-avansement i deres første kamp etter at Jürgen Klopp meldte at han gir seg som Liverpool-manager etter sesongen. Tyskeren, som har vært i klubben siden 2015, ble hyllet av fansen på Anfield før FA-cupens fjerde runde mot Norwich. På banen hyllet også spillerne manageren med en målfest. Før ti minutter var spilt hadde hjemmelaget kommet til flere store sjanser og det var bare et tidsspørsmål om når det første målet skulle komme. Etter et drøyt kvarter satt det for Curtis Jones, som scoret sitt femte mål for sesongen, etter innlegg fra James McConnell. Liverpool styrte alt på Anfield frem til Ben Gibson utlignet etter dødball fra Gabriel Sara, mot spillets gang i det 22. minutt. Gleden til gjestene ble derimot kortvarig. For fem minutter senere sendte Darwin Núñez Liverpool tilbake i føringen, etter et vakkert kombinasjonsspill fra hjemmelaget. I de påfølgende minuttene kunne det fort stått 3–1 og 4–1 til Liverpool, likevel forble stillingen 2–1 til pause. Etter hvilen kom derimot både 3-1, signert Diogo Jota, og 4-1, satt av kaptein Virgil van Dijk. Men Norwich ga seg ikke, og etter en annullert scoring, reduserte innbytter Borja Sainz på vakkert vis. Men Liverpool styrte skuta videre, Ryan Gravenberch. satte spikeren i kista og kampen endte 5-2, og Klopp og co. får neppe gå alene i Liverpool.

Jan 28, 2024 - 17:30