Klart Molde-tap for FCK i generalprøven

Molde leverte en dårlig test foran neste ukes møte mot Legia. Torsdag ble det 1-3 for FC København under treningsoppholdet i Algarve. Treningskampen på Algarve stadion i Faro skulle egentlig vært spilt på kveldstid, men på grunn av et varslet uvær ble den framskutt med flere timer. Den tidligere Molde-spilleren Mohamed Elyounoussi skapte direkte hodebry for gamleklubben. Han sto med to mål etter 35 minutter. Molde hadde en del farligheter ved både Fredrik Gulbrandsen og Markus Kaasa mot slutten av 1. omgang. Laget fikk også en svært dårlig start på 2. omgang etter at svenske Jordan Larsson økte til 3-0. Eirik Haugan reduserte kort tid etter da han headet inn en corner fra kaptein Magnus Wolff Eikrem. Molde møter Legia Warszawa i serieligaen hjemme 15. februar, mens returkampen spilles i Warszawa uken etter. (NTB)

Feb 8, 2024 - 16:30