Johansson med sin første seier i Rosenborg

Alfred Johansson fikk sin første seier som Rosenborg-trener i fredagens treningskamp mot Aalesund. Trønderne vant 2-1. Unggutten Sigurd Sæveraas scoret det avgjørende målet på Koteng Arena. Treningskampen ble imidlertid ingen braksuksess for RBK. Rosenborg fikk det ikke helt til å stemme i første omgang, og lå fortjent under 0-1 til pause mot fjorårets sisteplasserte i Eliteserien. Sæveraas, som spilte 4. divisjon for Kvik i fjor sommer, avgjorde kampen i det 82. minutt etter at Ole Selnæs utlignet like etter pause. Senere i februar drar Rosenborg på treningsleir til Marbella, hvor de blant annet skal spille mot Brann. (NTB)

Feb 9, 2024 - 16:30