Graham Hansen med assistdobbel – Barcelona nærmest klar for cupfinalen

Caroline Graham Hansen noterte to målgivende pasninger da Barcelona vant 3-0 borte mot Athletic Bilbao i det første semifinaleoppgjøret i den spanske cupen. Katalanerne har dermed et sterkt utgangspunkt før returoppgjøret i Barcelona neste torsdag. Det tok bare 14 minutter før Aitana Bonmatí sendte gjestene i ledelsen, og bare to minutter senere satte hun inn sitt andre mål for kvelden. Graham Hansen sto for assisten på begge scoringene. Tolv minutter før full tid fastsatte Salma Paralluelo til 3-0 etter å ha blitt spilt opp av Patricia Guijarro. Både Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen startet kampen for «Blaugrana». Sistnevnte ble byttet ut etter 67 minutter, mens Graham Hansen fikk 78 minutter. I det andre semifinaleoppgjøret spilte Atlético Madrid og Real Sociedad 1-1 onsdag. Den spanske cupfinalen for kvinner spilles 18. mai. (NTB)

Mar 8, 2024 - 01:30