Cole Palmer fikset Chelsea-seier mot Fulham

Chelsea vant Premier League-derbyet mot Fulham 1–0 lørdag, men ekspertene mener London-klubben skulle spilt mer enn én omgang med ti mann. Cole Palmer satte kampens eneste mål fra straffemerket på overtid av første omgang. Mannskapet til Mauricio Pochettino har nå tre strake seirer og klatrer på tabellen. Samtidig kunne lørdagens kamp lett fått et annet utfall. Sju minutter før pause oppsto nemlig en situasjon som fikk ekspertene til å riste på hodet. Da gikk Chelsea-backen Malo Gusto tøft til i en takling med brasilianske William og endte opp med å stemple brasilianeren stygt i ankelen og nedre del av leggen. Kampleder Anthony Taylor trakk opp det gule kortet, og VAR-dommerne grep aldri inn. I Viaplay-studioet forsto ekspertene lite av vurderingene som ble gjort av kampledelsen. – For meg er det et klokkeklart rødt kort, sa Pål André Helland bestemt. Gusto har en gang tidligere denne sesongen fått rødt kort i en lignende situasjon. Det var mot Aston Villa. Dersom han hadde fått marsjordre også lørdag, ville fire kampers karantene ha ventet. Chelsea er nummer åtte på Premier League-tabellen etter lørdagens seier. Fulham ligger fem plasser lenger ned. NTB/NRK

Jan 13, 2024 - 17:30