Arsenal slo Brentford tross Ramsdale-brøler

Aaron Ramsdales kjempetabbe så ut til å koste Arsenal dyrt i gullkampen, men Kai Havertz ble matchvinner i det 86. minutt da Brentford ble slått 2-1. Ramsdale forærte Brentford utligningen på overtid i første omgang, men han revansjerte seg med et par kjemperedninger da gjestene truet med å ta ledelsen i den andre omgangen. Etter massivt Arsenal-press nikket Havertz inn vinnermålet i sluttminuttene, etter at Ben White ble spilt fram av Martin Ødegaard og slo et perfekt innlegg. Høyrebacken hadde assist på begge Arsenals mål i den viktige derbyseieren. Med tre poeng utnyttet Mikel Artetas menn muligheten som lå i at gullrivalene Liverpool og Manchester City møtes søndag, og at minst en av dem avgir poeng. (NTB)

Mar 9, 2024 - 22:30