Alcaraz videre i Australian Open

Verdenstoer Carlos Alcaraz fortsetter ferden i Australian Open etter seier mot italienske Lorenzo Sonego i annen runde av storturneringen i Melbourne. Den spanske 20-åringen triumferte med settsifrene 6-4, 6-7 (3-7), 6-3, 7-6 (7-3). I 3. runde venter enten Sumit Nagal (India) eller Shang Juncheng (Kina). Verdenstoer Alcaraz har vunnet to Grand Slam-turneringer så langt i karrieren. I 2022 ble Casper Ruud slått i US Open-finalen, før 20-åringen på mesterlig vant mot Wimbledon-spesialist Novak Djokovic i London-turneringen i fjor. Spanjolen deltok ikke i forrige utgave av Australian Open grunnet en muskelskade. Verdensener Novak Djokovic er også klar for 3. runde i turneringen. Det samme er Ruud, Andrej Rubljov, Jannik Sinner, Stefanos Tsitsipas og Alexander Zverev. Daniil Medvedev og Holger Rune har ikke spilt sin kamp i 2. runde. (NTB)

Jan 18, 2024 - 11:30