Netflix bekrefter: Lager TV med Märtha og Durek

1 month ago 20


Prinsesse Märtha Louises (52) og Durek Verretts (49) kjærlighet blir TV-underholdning.

GIFTEKLARE: Prinsesse Märtha og Durek Verrett, her på Elle-fest i Oslo i juni. Foto: Tore Kristiansen / VG
mandag 26. august kl. 19:06

I forrige uke ble det kjent at prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett får sin egen dokumentarserie, og at den amerikanske produsenten Rebecca Chaiklin (56) er involvert.

Men da var det hemmelig hvilken TV-kanal som står bak. Nå bekrefter Netflix at det er de som er på ballen.

Lørdag kveld ble Märtha og Durek filmet av eget kamerateam mens de satt på Grand Hotel i Oslo.

OSLO: Durek og Märtha med kamerateam på hotell i hovedstaden en uke før bryllupet. Foto: VG-tipser

I en pressemelding skriver Netflix at den «dype» og «rørende» dokumentaren tilbyr et enestående blikk inn i kjærlighetshistorien mellom Märtha Louise og Durek Verrett.

Filmskaperne har fulgt paret i over ett år.

Netflix skriver videre at dokumentaren vil gi bedre innsyn på forholdet enn tidligere kjent, og hvordan de navigerer livet omgitt av oppmerksomhet fra presse og publikum.

Dokumentaren får premiere globalt. Utgivelsesdatoen er ennå ikke kunngjort.

Emmy-nominerte Chaiklin er fra tidligere kjent fra produksjoner som «Tiger King» (2020), «Another World» (2014) og «Lockdown, USA» (2006).

Også tidligere i sommer har de to vist seg med kamera på slep, blant annet på ELLE-festen.

Prinsesseparet selv har holdt kortene tett til brystet.

Heller ikke prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, eller Simon Eriksen Valvik, presse- og kommunikasjonsansvarlig for bryllupet, har ønsket å kommentere dokumentarinnspillingen.

Gjort det før

Det er ikke første gang Märtha stiller opp i TV-dokumentar. I 2021 inviterte hun og TV 2 seerne inn i den private sfæren.

Der var det også mange innslag med Durek – og Märthas barn, Maud Angelica Behn (21), Leah Isadora Behn (19) og Emma Tallulah Behn (15).

Mens Netflix følger paret før bryllupet, er de eksklusive bilderettighetene til vielsen i Geiranger førstkommende helg, solgt til britiske Hello!, et magasin som spesialiserer seg på nettopp kongestoff.

Salget av rettighetene har vakt reaksjoner, og kongehusets medlemmer har reservert seg mot å la seg filme og fotografere av mediene som har fått eksklusiv tilgang.

Les også

Read Entire Article