Märtha Louise and Durek Verrett med salsadans

1 month ago 16


 Heiko Junge / NTBPrinsesse Märtha Louise og Durek Verrett og gjester skåler på vei til bryllupsfeiringen i Geiranger. Foto: Heiko Junge / NTB

Magasinet Hello! har delt en video av Märtha Louise and Durek Verrett der de viser sine dansekunster på salsfesten på Hotel Union.

lørdag 31. august kl. 10:21

Paret var de første på dansegulvet, skriver magasinet Hello!. Lørdag har magasinet publisert en video der Märtha Louise and Durek Verrett i full sving på dansegulvet.

Bryllupsgjestene klapper og roper mens paret viser sine dansekunster på salsafesten. Märtha Louise gikk med en lyserosa kjole, mens Durek gikk med en rosa og lille skjorte og en beige bukse.

Noen av dem som står fremme med scenen går med bunad. Gjestene er oppfordret til å bruke bunad under vielsen lørdag. Vielsen finner sted i Geiranger lørdag klokken 13.00.

Se dagens program her:

 VGFoto: VG

Prinsesse Märtha Louise er kjent for symboltunge antrekk. Detaljer om brudekjolen har hun imidlertid holdt tett til brystet.

– Jeg forventer at den er glamorøs, sier den amerikanske artisten Margie Plus til MinMote.

Bryllupsfeiringen varer i fire dager, og det er ventet 350 gjester. Bilderettighetene til bryllupet er solgt til tabloidgiganten Hello!. Dette har ført til kritikk om at bryllupet er blitt for kommersielt. Netflix holder også på med en dokumentarserie om paret.

Publisert: 31.08.24 kl. 10:18Oppdatert: 31.08.24 kl. 10:21

Relaterte emner

Read Entire Article