Irritert Ryerson: – Det skal ikke skje

4 months ago 31


Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Julian Ryerson var ikke nådig i sin dom av eget lag i Champions League-finalen.

  • Bilde av Christian Dehlie Lokøy
søndag 2. juni kl. 08:55

Én corner og en pasningsfeil i forsvaret til Dortmund var nok for Real Madrid til å løfte Champions League-trofeet for 15. gang.

Etter at dommeren blåste av etter fem minutters tilleggstid satte noen Dortmund-spillere seg ned med hodet i hendene mens andre trasket rundt på gressmatten der de la igjen all innsats uten å få belønning for strevet.

Én av dem var Julian Ryerson.

– Jeg er veldig irritert, fordi det er en kamp vi har muligheten til å vinne – kanskje til og med burde ha vunnet. Det er veldig irriterende. Vi gjør feil vi ikke skal gjøre, slipper inn på en corner og setter ikke sjansene vi har, som er veldig store, sier den norske høyrebacken til rettighetshaver TV 2.

– Vi gir bort en litt billig corner, som de utnytter. Det skal heller ikke skje: At Carvajal på 170cm får gå opp alene og stange den inn. Jeg vet han har gjort det før, men det skal ikke gå an. Og så gir vi bort 2–0. Det kan ikke skje, fortsetter Ryerson.

I første omgang var Dortmund det beste laget og skapte flere store sjanser. Men både Thibaut Courtois og stolpen sto i veien for det tyske laget.

– Vi spilte en utrolig god kamp. Vi viste mot, hjerte og fotballferdigheter. Vi bommet på våre sjanser og slapp inn et mål. Det er sånn de (Real Madrid) gjør det, sier midtstopper Mats Hummels til ZDF.

– Det viser kvaliteten deres, men de trengte og litt flaks.

Selv Jude Bellingham var enige i at Real Madrid var heldige.

– Jeg må være ærlig, Dortmund var bedre enn oss i første omgang. De kunne ha ledet både 2- og 3–0. Men siden de ikke straffet oss slo vi tilbake, sier briten til DAZN.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Bellingham scoret ikke i finalen, men det gjorde Vinicius Jr. Gjennom hele kampen hadde Ryerson mange dueller med den brasilianske vingen og nordmannen fikk skryt for hvordan han temmet målscoreren.

– Du må ta dem så tidlig som mulig, og det var det vi gikk for. Jeg synes det gikk ok. Jeg har løpt med ett bein ganske lenge nå, i et par måneder. Vi får se. Det er ikke noe dramatisk, men jeg trenger litt tid på å hente meg inn igjen.

Read Entire Article