Ny seier til Minnesota Wild

Minnesota Wild vant 3-1 over Arizona Coyotes i en NHL-kamp tirsdag. Mats Zuccarello gikk poengløs av banen denne gangen. Nordmannen har vært i god form etter at han kom tilbake fra skadeoppholdet i desember, og scoret i oppgjøret mot Vegas Golden Knights mandag. Men onsdag noterte han seg ikke for noen målpoeng etter nesten 19 minutter på isen i oppgjøret mot Coyotes. Istedenfor var det svenske Joel Eriksson Ek som sto for kampens eneste scoring i første periode. I andre periode gikk Wild opp til 2-0 ved nok en svenske, Jonas Bodin, før Coyotes reduserte til 2-1 ved Logan Cooley i tredje periode. Deretter la Matt Boldy på til 3-1 for Wild. Kampen var Minnesota Wilds fjerde seier på rad. (NTB)

Feb 15, 2024 - 07:30