Vil ikke se «Jamie Bond»: - Burde ha våre egne

1 month ago 18


 Matt Crossick / Pa Photos / NTBJenna Ortega på premieren av filmen «Beetlejuice Beetlejuice» i London den 29. august. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB

«Beetlejuice»-stjernen mener kvinner bør få skinne i sine egne historier, ikke bare overta mannsroller.

onsdag 4. september kl. 13:05

Skuespiller Jenna Ortega (21) ønsker seg flere kvinnelige hovedroller i Hollywood - men(n): Hun mener det er viktig at kvinnelige karakterer får skinne i sine egne historier, og ikke bare overtar roller som tradisjonelt har vært spilt av menn.

Det kommer frem i et intervju med MTV, der Ortega blir spurt om hva hun tenker om oppfølgere, og hvorvidt noen filmer burde få være i fred.

– Jeg elsker at det er mange flere kvinnelige hovedroller nå for tiden, jeg synes det er veldig spesielt, men vi burde ha våre egne, sier Ortega, ifølge The Wrap.

Les også: Jenna Ortega om «Wednesday»: – Ikke mitt stolteste øyeblikk

Intervjuet gjøres i forbindelse med premieren på filmen «Beetlejuice Beetlejuice», oppfølgeren til Tim Burton-klassikeren fra 1988.

Programleder Josh Horowitz spøker om en «Edward Saksehånd»-oppfølger (også en Tim Burton-klassiker, fra 1990) kalt «Edith Saksehånd», noe som får både Ortega og medskuespiller Catherine O’Hara til å trekke på smilebåndet.

– Jeg liker det ikke når det er en «spin off». Jeg vil for eksempel ikke se «Jamie Bond». Du skjønner? Jeg vil bare se en annen tøffing, sier hun.

Publisert: 04.09.24 kl. 13:05Oppdatert: 04.09.24 kl. 13:05

Relaterte emner

Read Entire Article