Tidligere statsråd fant naken mann i sengen

4 months ago 33


TIDLIGERE STATSRÅD: Lisbeth Berg-Hansen var fiskeri- og kystminister i Jens Stoltenbergs andre regjering (2009–2013). Foto: Trond Solberg / VG

Oppholdet i Liverpool ble ikke som forventet denne helgen for den tidligere fiskeriministeren, Lisbeth Berg-Hansen (Ap).

  • Bilde av Louise Eberhard-Gran
søndag 26. mai kl. 16:46

Berg-Hansen forteller til VG på melding at hun var på ferie med kjæresten da de fant en naken mann på hotellrommet lørdag kveld.

– Vi pakket sammen sakene våre og fikk nytt rom, men med avreise fra hotellet 06.20 kunne vi like gjerne ha sittet i resepsjonen resten av natta. Ble ingen søvn i hvert fall, skriver hun.

På Facebook advarer hun nå andre om å bo på samme hotell.

I kommentarfeltet er det flere som tøyser med at det kanskje var et «All inclusive»-tilbud fra hotellets side.

Berg-Hansen håper også hun skal kunne se humoristisk på hendelsen etter hvert, men at hun ikke er der enda:

– Jeg må ærlig innrømme at jeg skjelver enda etter sjokket å finne en naken mann i min seng.

Det er flere ting hun lurer på rundt hendelsen:

Hvordan fikk han nøkkelen til rommet? Og har han snoket i tingene deres?

Hun opplyser at mannen ikke så synlig beruset ut, så det er rart han ikke reagerte på at han befant seg på et rom fult av kofferter, sekker og vesker som ikke var hans.

– Men den tanken som skremmer meg mest, og som dessverre har bidratt til at jeg aldri kommer til å bo alene på hotell, er hvis fyren hadde kommet inn og jeg lå i senga, alene, skriver hun.

Hvis det er så enkelt at man kan be om hvilken som helst romnøkkel uten å legitimere at man faktisk har dette rommet, vil Berg-Hansen etablere nye rutiner ved fremtidige opphold, opplyser hun.

VG har vært i kontakt med hotellet, som ikke har ønsket å kommentere hendelsen.

Read Entire Article