Svindeldømte Anna «Delvey» Sorokin ute av dansen

1 week ago 7


 Eric McCandless / AP / NTBAnna «Delvey» Sorokin med dansepartner Ezra Sosa under sendingen 24. september Foto: Eric McCandless / AP / NTB

33-åringen svingte seg for siste gang for TV-seerne i amerikanske «Skal vi danse».

torsdag 26. september kl. 08:58

Svindleren som lurte banker, hoteller og venner ved å utgi seg for å være «arvingen» Anna Delvey, er ute av den amerikanske dansekonkurransen «Dancing With the Stars» etter første eliminasjonsrunde tirsdag, melder AP.

Sorokin var en kontroversiell deltager i programmet og måtte bære fotlenke på scenen. Hun er for tiden i husarrest i påvente av en utvisningssak.

– Det er faktisk ikke noe stort problem i det hele tatt. Den er ganske lett, og jeg ba dem gjøre den stram slik at den ikke dingler. Så det er ikke så ille, sa Sorokin til AP om å danse med fotlenken.

Les også: Her danser svindeldømte Anna «Delvey» Sorokin med fotlenke

Etter sin opptreden til «Suddenly I See» av KT Tunstall tirsdag, ble Sorokin stemt ut av serien. Da programlederne spurte hva hun ville ta med seg fra konkurransen, svarte Sorokin kontant: «Ingenting.»

 Eric McCandless / DisneySlik var hun antrukket under premieren av danseprogrammet. Foto: Eric McCandless / Disney

I et intervju med «Good Morning America» onsdag gjentok hun at hennes favorittdel av opplevelsen var «å bli eliminert».

Les også: Forsvarer svindler-deltagelse i «Skal vi danse»

Også skuespiller Tori Spelling, kjent fra «Beverly Hills, 90210», røk ut av konkurransen tirsdag.

Det er fortsatt uklart hvordan Sorokins langvarige utvisningssak vil fortsette. Hun ble løslatt fra fengsel i februar 2021, men ble raskt pågrepet av immigrasjonsmyndighetene som hevder hun har oversittet visumet sitt og må sendes tilbake til Tyskland.

Read Entire Article