Stortalent med hattrick da Vålerenga banket Stabæk

2 months ago 18

Emma Stølen Godø scoret både mål og selvmål da Vålerenga herjet med Stabæk. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Emma Stølen Godø var brennhet da Vålerenga tok sin femte strake seier i Toppserien.

søndag 7. juli kl. 16:57

Søndagens bortekamp mot Stabæk ble en enkel oppgave for Vålerenga, som tok ledelsen etter en drøy halvtime. Stine Brekken dunket inn en corner med hodet.

Nok et hodestøt, denne gangen fra Emma Stølen Godø, gjorde at VIF kunne gå til pause med en noe flatterende 2-0-ledelse, men etter sidebytte satte serielederne opp dampen.

19 år gamle Brekken scoret tre minutter etter hvilen og sikret seg hattricket kort tid senere med en klasseavslutning. I mellomtiden hadde også Olaug Tvedten tegnet seg på scoringslisten.

I det 67. minutt sørget Elise Thorsnes for 6-0, mens Stabæk fikk sitt første av to trøstemål fem minutter senere da Godø satte ballen i eget nett. På overtid headet Signe Strømnes inn 2-6.

Vålerenga topper tabellen åtte poeng foran Rosenborg på 2.-plass. Tre poeng bak trønderne følger Brann. Vålerenga har riktignok én kamp mer spilt enn gullrivalene.

Etter sommerpausen møtes Vålerenga og Rosenborg til storkamp. Den spilles 10. august.

Publisert: 07.07.24 kl. 16:57Oppdatert: 07.07.24 kl. 16:57