Reiser fra LA til Geiranger for bryllupet: – Gleder oss

1 month ago 16


PÅ VEI TIL GEIRANGER: Harald Austad og Margie Plus. Foto: Janne Møller-Hansen / VG

– Jeg tror Durek har holdt mye hemmelig for meg.

tirsdag 27. august kl. 02:03

– Vi gleder oss veldig.

Den amerikanske artisten Margie Plus og den norske musikeren Harald Austad har reist til Norge for å være gjester i bryllupet til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett.

Søndag var de invitert til en samling på restauranten Holzweiler Platz i Oslo sentrum sammen med det kommende brudeparet og en blanding av vennene deres fra USA og Norge.

– Det var en samling for «early birds», forklarer de.

Austad er opprinnelig fra Norge og oppvokst i Asker - frem til han flyttet til USA. Paret møttes for ti år siden i New York og bor nå i Los Angeles.

TRIVES I NORGE: Harald Austad og Margie Plus har vært flere dager i Oslo og på Sørlandet før turen går mot Ålesund og Geiranger. Foto: Janne Møller-Hansen / VG

Margie Plus er en amerikansk artist, men også kjent som blogger og plussize-modell. Hun og nordmannen Harald Austad møttes på Tinder.

– Jeg gjør mest musikk, men jeg maler også. Og så gjør vi mye innholdsproduksjon og arrangementer sammen, sier Austad.

De to har base i Los Angeles og er nå med i MTVs nye serie The West Coast Hustle med rapperen Chanel West Coast.

Paret har kjent Durek Verrett siden de møttes på en 17. mai-feiring for nordmenn i Los Angeles, forteller de. Det utviklet seg til et nært vennskap. Senere ble de introdusert for Märtha Louise.

Dette vet vi om bryllupet – se video:

Margie Plus har ukentlige fester på hotellet The West Hollywood EDITION, som er litt som The Thief, forklarer Austad.

– Det var der vi først møtte Märtha. Vi inviterte dem ut på dans og har vært venner siden! Det var så gøy. Jeg elsker LA, sier Margie Plus.

Malte personlige bilder av dem

Austad malte forlovelsesbilder som en del av bryllupsgaven til Märtha og Durek og overrakte disse til dem personlig i Los Angeles. De er nå i hjemmet deres i Norge, forteller de.

Onsdag kjører det norsk-amerikanske paret oppover mot Ålesund med ett stopp i Hafjell på veien. De har fått med seg at det er blitt skrevet mye om bryllupet i norske og utenlandske medier.

GA BORT MALERIER: Margie Plus og Harald Austad sammen med Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Privat

Lørdag 31. august, under vielsen, er kleskoden «black tie», som betyr smoking og lange kjoler.

– På bryllupsdagen skal jeg ha på meg stort hår med sommerfugler, klips over det hele og ballkjole, forteller Margie Plus.

Kjendiser om prinsessebryllupets kleskode:

Hvem som er på gjestelisten og på programmet, vet de fremdeles lite om. De har fått opplyst at de vil få et program for helgen når de ankommer Ålesund.

– Jeg tror Durek har holdt mye hemmelig for meg fordi han vet at jeg har veldig vanskelig for å holde tett. Så helt ærlig, jeg aner ingenting, ler hun.

Read Entire Article