«Men in Black»-regissør: Måtte evakuere filmsettet på grunn av promp

2 days ago 4


 Tommy Lee Jones (t.v.) og Will Smith spiller i «Men in Black»-serien, her fra 2002-filmen.IKONISK: Tommy Lee Jones (t.v.) og Will Smith spiller i «Men in Black»-serien, her fra 2002-filmen.

Regissør Barry Sonnenfield (71) hevder at Will Smith (56) serverte en stinkbombe av de sjeldne på filmsettet i 1997.

torsdag 3. oktober kl. 14:49

I et intervju med podkasten «Let's Talk Off Camera With Kelly Ripa» forteller Sonnenfield om en konkret episode under innspillingen av actionkomedien «Men in Black».

– Settet måtte evakueres i om lag tre timer, og det er ganske utrolig, sier han – og forklarer at Will Smith hadde skylden.

Drama i superbil

Will Smith er kjent for sine roller i actionfilmer, men nå avslører regissøren Barry Sonnenfield at superstjernen også er kjent for noe annet på filmsettet – nemlig å slippe kraftige promper.

Under en scene der Smith og motspiller Tommy Lee Jones (78) satt i en bil som transformeres fra vanlig bil til superbil med jetmotorer for så å skulle flippe rundt, måtte de to skuespillerne være hermetisk forseglet inne i et lite rom.

– Jeg sier «rull kamera». Og så hører jeg Will Smith si: «Å Jesus, beklager så mye. Tommy, unnskyld. Baz, kom med stigen», forteller Sonnenfield, ifølge Variety – som siterer podkasten.

 FRED PROUSER / Reuters / NTBFILMTRIO: F.v.: Will Smith, regissør Barry Sonnenfield og Tommy Lee Jones på premiere i Los Angeles i 2002. Foto: FRED PROUSER / Reuters / NTB

Regissøren skjønte først ikke hva som hadde skjedd.

– Men vi løp bort med stigen, og Tommy slenger beina ut og springer ned stigen.

Det viste seg altså at Smith hadde sluppet en så kraftig promp at settet måtte tømmes for folk, skal man tro regissøren.

– Will Smith er en promper. Det finnes noen som bare er det. Og du vil virkelig ikke være inne i et veldig lite hermetisk forseglet rom med en Will Smith-promp. Ikke på en Disney-farm heller, for den saks skyld, sier Sonnenfield.

Will Smith har ikke kommentert den stinkende avsløringen.

Lee Jones har heller aldri falt for fristelsen til å løfte lokket av den illeluktende hemmeligheten i årene som har gått.

 LEE CELANO / EPA / NTBKOLLEGER: Will Smith og Tommy Lee Jones er tause om Sonnenfields påstander. her på premiere i 2002. Foto: LEE CELANO / EPA / NTB

Sonnenfield understreker at Smith er en «herlig fyr», men at han altså har en tendens til bokstavelig talt å slippe seg løs på settet.

«Men in Black» ble egigantisk suksess og spilte inn 584 millioner dollar, altså over seks milliarder kroner, på verdensbasis. Filmen var med på å gjøre Will Smith til superstjerne.

Og prompingen til tross, kollegene lot seg altså ikke skremme fra å spille inn flere «Men i Black»-filmer. de neste kom i 2002, 2012 og 2019.

Her er tilbakeblikk på «Men in Black 3»:

Read Entire Article