Med pappa på FA-cupfinale

4 months ago 34


HØYTIDELIG: Det var en høytidelig prins George som fikk lov til å være med pappa prins William på fotballkamp lørdag. Foto: John Walton / Pa Photos

Lørdag fikk lille prins George være med pappa William på FA-cupfinalen mellom Manchester City og Manchester United.

  • Bilde av Jørn Pettersen
lørdag 25. mai kl. 22:17
NYSGJERRIG: Prins George ville gjerne se nærmere på cupfinale -trofeet, Foto: TOLGA AKMEN / EPA

Det var det ikke mange som visste på forhånd. Men det var en stolt liten arveprins som så Manchester United slå byrivalen Manchester City. Uten at det på noen måte går frem av rapportene hvem han heiet på.

GRATULERER: Etter kampen gratulerte prins George Manchester United manager Erik ten Hag med seieren. Foto: Hannah McKay / Reuters

Ett er i hvert fall sikkert - det var en meget nøktern prins William som fulgte kampen. Dette var ikke noen av hans favorittlag. Han er jo som kjent en ivrig supporter av Aston Villa.

Ifølge referatene fra tribunen var det helt åpenbart at prins George stortrivdes og han lot seg lett rive med i det som skjedde på banen.

ETTER KAMPEN: Etter kampen fikk prins George anledningen til å veksle noen ord med Foto: John Walton / Pa Photos

I likhet med sin far var den ti år gamle prinsen iført dress og slips. Før kampen startet fikk prins George også hilse på norske Erling Haaland. Etter at kampen var over fikk han også muligheten til hilse på og utveksle noen ord med både Manchester United manager Erik ten Hag og Manchester City manager Pep Guardiola.

FA-cupfinalen er for øvrig en av de ytterst få anledningen hvor prins George har vist seg i det offentlige rom etter at mamma, prinsesse Kate ble kreftsyk.

Read Entire Article