Mann døde etter knivstikking i Oslo – ingen er pågrepet

4 hours ago 6


– Mannen som ble knivstukket i Storgata i Oslo lørdag kveld, døde av skadene han ble påført. Vi etterforsker saken som drap, sier krimleder ved Oslo politidistrikt, Håkon Johannessen, til NRK natt til søndag.

Avdøde er en utenlandsk statsborger i 20-årene.

Politiet ble varslet om knivstikkingen rundt klokken 18.40. Tilstanden til mannen ble betegnet som kritisk da han ble fraktet til sykehus, der han senere døde som følge av skadene.

En person er funnet med stikkskader i Storgata i Oslo lørdag kveld.

Foto: Javad Parsa / NTB

Søker etter to personer

Politiet har beslaglagt et stikkvåpen som de mener kan knyttes til hendelsen.

– Det er ingen ting som tyder på at det er noen fare for allmennheten, men at dette er en uoverensstemmelse mellom personer i et gitt miljø, fortalte krimleder Thomas Pedersen Enger til NRK tidligere lørdag kveld.

Ingen er så langt pågrepet for hendelsen.

Politiet er kjent med at det var en hendelse med fornærmede og to personer forut knivstikkingen.

– Det er disse personene vi nå er på leting etter, sier krimleder Håkon Johannessen.

Det er ikke kjent hva som var bakgrunnen for hendelsen, eller om det er en relasjon mellom 20-åringen og gjerningspersonene.

Person skadd etter knivstikking i Storgata, Oslo

Foto: Knut Are Tornås

Omfattende videomateriale

Politiet har vært på åstedet og gjennomført kriminaltekniske undersøkelser. De har sikret seg et omfattende videomateriale fra området som skal gjennomgås.

– Det er med utgangspunkt i det innhentede videomaterialet at vi har tro på at vi skal klare å identifisere de to gjerningspersonene som vi er på utkikk etter, sier Johannessen.

Som legger til at de vil arbeide videre ut over natten både med ytterligere tekniske og taktiske etterforskningsskritt og andre operative tiltak.

De oppfordrer gjerningspersonene til å melde seg for politiet.

Flere ressurser fra politi og helse rykket ut etter at en person ble knivstukket i Oslo sentrum lørdag kveld. En mann i 20-årene døde senere av skadene han ble påført.

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann bli knivstukket i Oslo.

Foto: Javad Parsa / NTB

Publisert 20.10.2024, kl. 02.30

Read Entire Article