Lillestrøm vinner bare borte

4 months ago 33

(Tromsø-Lillestrøm 1–2) Åråsen-komplekset lever - mens Lillestrøm tok sin fjerde borteseier.

• Bilde av Ole Kristian Strøm
søndag 2. juni kl. 18:53

Lillestrøms eneste poeng på hjemmebane er 1–1 mot Ham-Kam.

En sterk borteseier i Tromsø er trøsten for Lillestrøm etter de svake forestillingene på Åråsen.

Lillestrøm tok ledelsen da ballen traff Tromsøs Kent-Are Antonsen og gikk i nettet.

Så ble det 2–0 tidlig i 2. omgang ved Thomas Lehne Olsen.

Tromsø reduserte til 1–2 ved Tobias Guddal etter pasning fra Kent-Are Antonsen.

Lillestrøm hadde ballen i nettet igjen etter rundt 75 minutter - på selvmål. Men målet ble annullert for offside.

Tromsø-helten sist, Lasse Nordås, startet ikke mot barndomsklubben Lillestrøm. Han kom inn ti minutter ut i 2.omgang, uten å klare å utgjøre noen forskjell.

Tromsø jaget utligning på overtid, men lyktes ikke i å følge opp sin kruttsterke 3-0-seier hjemme mot Fredrikstad sist. LSK-keeper Mads Hedenstad Christiansen fikk gult kort for drøying av tid i sluttminuttene.

Lillestrøm sto på forhånd med tap på fire av sine fem siste seriekamper.