Lana Del Rey ut mot paparazzi: Hevder gifteringen er photoshoppet

2 days ago 5


 Maja Smiejkowska / Reuters / NTBLana Del rey, her under en prisutdeling i London i mai. Foto: Maja Smiejkowska / Reuters / NTB

Den nygifte popstjernen (39) kritiserer paparazzier i Louisiana og sier hun føler seg utrygg.

torsdag 3. oktober kl. 16:35

Oppmerksomheten rundt Lana Del Rey har vært stor etter at hun i slutten av september giftet seg med alligatorguiden Jeremy Dufrene (49) i Louisiana, bare én måned etter at forholdet ble kjent.

I en kommentar under en Instagram-post på fansiden Lanaboards, gir Del Rey uttrykk for fortvilelse grunn av fotografer som følger etter henne og ektemannen, melder Nola.com.

– Flyr droner

Stjernen, som bruker det treffende navnet Honeymoon (norsk over. bryllupsreise) på Instagram, kommer med hjertesukket under en video av seg og Dufrene.

Akkurat denne videoen har Del Rey trykket «liker» på, men hun skriver under at bevegelsen deres blir «sporet», og at to lokale fotografer «flyr droner utenfor vinduene deres».

«Hvis de kunne stoppe med å forfølge oss rundt omkring og la være å photoshoppe gifteringen min til en perle, så vet jeg at vi ville følt oss mye tryggere», skriver 39-åringen.

Artisten og ektemannen ble ifølge Nola.com nylig filmet utenfor en restaurant i Louisiana uten at de tilsynelatende var klar over det.

Artisten forsikrer på fansiden at på tross av det, så er «Jeremy den eneste ene», og at han er «fantastisk»

«Og vi er veldig lykkelige», skriver hun.

Del Rey og Dufrene skal første gang ha møttes i 2019 da han var hennes alligatorguide. Når de to begynte å sverme, er ikke kjent.

Dette er Del Reys første ekteskap og Dufrenes andre.

Lana Del Rey er kjent for hitlåter som «Summertime Sadness» og «Born to Die».

Fikk du med deg? Under Lana Del Rey sin konsert i Mexico City i fjor, skjedde det noe uvanlig:

Read Entire Article