Kvinne falt i synkehull midt i Malaysias hovedstad – savnet på niende døgnet

1 month ago 11


 Vincent Thian / AP / NTBDet graves i et dypt synkehull i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur. Foto: Vincent Thian / AP / NTB

Den indiske kvinnen er fortsatt ikke funnet etter at hun falt ned i et åtte meter dypt synkehull i Kuala Lumpur 23. august.

søndag 1. september kl. 21:28

48 år gamle Vijaya Lakshmi Gali ante fred og ingen fare da hun gikk nedover gata i Kuala Lumpur fredag 23. august. Hun var på ferie i byen og skulle hjem neste dag. Plutselig kollapset fortauet under henne, og Gali forsvant ned i et åtte meter dypt synkehull.

Tross iherdig innsats fra malaysiske redningsarbeidere, har man fortsatt bare funnet et par sko.

 Fire and Rescue Department of Malaysia via AP / NTBLetemannskaper klatrer ned i synkehullet. Foto: Fire and Rescue Department of Malaysia via AP / NTB

Søkehunder, fjernstyrte kameraer, radar og dykkere har vært med på leteaksjonen. Selv ikke i kloakken har man funnet henne.

Ifølge myndighetene oppsto det et lignende søkehull på samme sted i fjor. Onsdag dukket det opp enda et hull knappe 50 meter unna, og flere veier i området er blitt stengt.

Samtidig forsikrer ordfører Maimunah Mohamad Sharif om at byen er trygg, og at det jobbes med å inspisere kloakkrørene for å sørge for sikkerheten.

Publisert: 01.09.24 kl. 21:28Oppdatert: 01.09.24 kl. 21:28

Relaterte emner

Read Entire Article