Kamala Harris kunne vunnet overveldende over Trump, sier demokrat

2 months ago 23


Demokratenes representant Adam Schiff sier søndag at han tror Kamala Harris kunne vunnet overveldende mot Trump. Han sier også at Biden enten må vinne det amerikanske valget, eller gi pinnen videre til noen som kan vinne. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB

Demokraten Adam Schiff sier han tror partifelle og visepresident Kamala Harris kunne vunnet overveldende over Donald Trump, dersom hun hadde stilt til valg.

søndag 7. juli kl. 17:14

– Jeg tror Kamala Harris veldig godt kunne vinne overveldende, men før vi tar en avgjørelse om hvem andre det skal være, må presidenten ta en avgjørelse om det er ham, sier den demokratiske representanten Adam Schiff til NBC News søndag.

Videre sier han at sittende president Joe Biden enten må vinne, eller gi pinnen videre til noen som kan vinne.

Det har den siste tiden vært mye snakk om hvorvidt Biden er i stand til å inneha rollen som president lenger, og han har fått spørsmål om det er på tide å gi seg.

– Hvis Herren den allmektige kommer ned og ber meg om det, kommer jeg kanskje til å gjøre det, svarte Biden da han fikk spørsmålet i et intervju fredag.

Schiff har sittet i Representantenes hus fra California helt siden 2001 og har blant annet ledet kammerets etterretningskomité.

Publisert: 07.07.24 kl. 17:14Oppdatert: 07.07.24 kl. 17:14

Relaterte emner

Read Entire Article