Justin og Hailey Bieber har blitt foreldre

1 month ago 42


Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB

Stjerneparet skjulte graviditeten i hele seks måneder. Nå har de fått sitt første barn.

lørdag 24. august kl. 09:40

Natt til lørdag publiserte Justin Bieber et bilde av en babyfot på Instagram med teksten «Welcome home, Jack Blues Bieber».

Barnet er parets første.

Den canadiske popstjernen Justin Bieber (30), og den amerikanske modellen og influenceren Hailey Bieber (27), annonserte graviditeten i midten av mai.

Da la ekteparet ut flere videoklipp som viste Hailey gravid i en brudekjole av blonder, mens Justin (30) fotograferte henne.

Hailey er datter til skuespiller Stephen Baldwin (58) og niese til den mer kjente Alec Baldwin (66).

Skjulte graviditeten i et halvt år

I et større intervju med W Magazine i juli, fortalte Hailey åpent om graviditeten. Hun røpet blant annet at hun hadde skjult magen i seks måneder.

Motivasjonen bak det, var ifølge henne at hun ikke ønsker å snakke om, forklare eller be om unnskyldning for hver eneste detalj i privatlivet hennes.

PROFILERT PAR: Justin og Haileys kjærlighetsforhold har skapt utallige avisoverskrifter. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB

Samtidig gjorde biologiske faktorer det mulig å skjule graviditeten:

– Ærlig, kunne jeg holde det hemmelig fordi jeg var liten i lang tid. Jeg hadde egentlig ikke mage før jeg var gravid i sjette måned, som var da jeg annonserte det. Jeg kunne bruke store jakker og lignende, sa hun til W Magazine.

Hun mente selv at hun nok kunne skjult graviditeten helt til siste slutt:

– Men jeg likte ikke stresset med å ikke kunne nyte graviditeten utad. Jeg følte at jeg skjulte denne store hemmeligheten, og det føltes ikke bra. Jeg ønsket friheten til å gå ut og leve livet mitt, fortalte fru Bieber i intervjuet.

Giftet seg to ganger

Justin og Hailey bekreftet første gang at de datet i 2016 - noe de gjorde av og på en god stund ifølge magasinet Elle, før de forlovet seg på Bahamas i juli i 2018.

Kun få måneder etter - i september 2018, giftet de seg formelt på papiret i et tinghus i New York, skriver Elle. Ett år senere - samme høstmåned, gjennomførte Justin og Hailey en religiøs ekteskapsseremoni foran venner og familie.

Både vielsen og festen i 2019 foregikk på eiendommen til hotellet Montage Palmetto Bluff i Bluffton i Sør-Carolina. Ifølge People skjedde det idet solen gikk ned bak eiendommen, med 154 gjester til stede.

Justin og Hailey har selv sluppet en episode på Youtube, som viser bryllupet fra innsiden.

– Vi holdt det veldig, veldig lite, for det gjør det så mye gøyere, forteller Hailey om bryllupsdagen i videoen.

Stjerneparet har flere ganger snakket om sine ønsker om å stifte familie.

– Jeg vil starte min egen familie, når tiden er inne for det, sa Justin i 2020, gjengitt av People.

Read Entire Article