Indisk milliardær blar opp for Justin Bieber

2 months ago 39


Her ankommer Justin Bieber India. Foto: Splash News

Justin Bieber er i India for å synge i en privat bryllupsfest.

søndag 7. juli kl. 15:53

Det siste døgnet har bryllupsfesten til Anant Ambani og Radhika Merchant fått stor oppmerksomhet i sosiale medier.

Kveldens høydepunkt var da Justin Bieber dukket opp.

Sangeren fremførte sine populære sanger som «Baby», «Never Let You Go», «Love Yourself», «Peaches», «Sorry» og «Where Are U Now».

Feiringen var en del av en sangeet-seremoni, som er en indisk seremoni som forener parets familier. Selve bryllupet skal foregå fra 12. til 14 juli.

Ambani er den yngste sønnen til Asias rikeste mann, Mukesh Ambani. Han er styreleder i Reliance Industries, har en formue på 123,4 milliarder dollar.

Ambani har vært sammen med sin forlovede Radhika siden desember 2022.

Tidligere i år fikk Ambani også stor oppmerksomhet da han booket Rihanna til en feiring av det kommende bryllupet. Det skal han ha betalt 80 millioner kroner for, ifølge TMZ.

Etter to «før-bryllupsfester» før selve bryllupet er det flere på sosiale medier som spekulerer i hva selve bryllupet vil kunne by på.

Justin Bieber har selv postet hele 8 ulike innlegg om konserten på sin Instagram-profil.

Til tross for at gjestene ser ut til å elske Biebers opptreden, er reaksjonene på nettet litt blandet. Noen fans mente at han opptrådte fantastisk, mens andre mente at Justin Biebers sanger ikke passet helt inn i en indisk sangeet-setting.

Nita Ambani er konen til Mukesh Amani, her sammen med sin sønn Anant Ambani og forloveden Radhika som skal gifte seg. Foto: Rafiq Maqbool / AP / NTB

Justin Bieber venter sitt første barn sammen med konen Hailey Bieber.

Ifølge IndianTimes er ikke Hailey Bieber med til India, men Justin skal ha FaceTimet henne med en gang han landet i Mumbai.

Paret har ikke avslørt termindatoen for baby Bieber, men ifølge TMZ skal barnet komme i løpet av august eller september.

Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB
Read Entire Article