Ian Somerhalder: Derfor ble han borte fra rampelyset

2 weeks ago 5


 Richard Shotwell / AP / NTBIan Somerhalder på en premiere i januar. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB

Stjernen forteller hvorfor han har tatt en pause fra skuespillerkarrieren.

tirsdag 24. september kl. 10:36

Ian Somerhalder (45), kjent fra TV-seriene «Lost» og «The Vampire Diaries», åpner opp i eksklusivt intervju med People:

– 19. august er det fem år siden jeg sist var profesjonelt foran kamera som skuespiller eller produsent, sier Somerhalder til nettstedet.

Stjernen forteller at det var tøft da karakteren hans Boone ble drept allerede i første sesong av «Lost».

– Jeg var den første som ble castet og den første som ble drept. Det var en tøff pille å svelge.

Likevel ga tiden på Hawaii Somerhalder mulighet til å jobbe med miljøvern, noe som senere skulle bli en viktig del av livet hans.

Etter «Lost» kom gjennombruddet med «The Vampire Diaries» i 2009. Serien har ifølge skuespilleren blitt sett av rundt 1,2 milliarder mennesker globalt.

Han forklarer at han valgte å trekke seg tilbake etter TV-serien «V Wars» for å fokusere på familie og miljøprosjekter. samt bygge opp selskaper og lansere filmer som «Kiss the Ground» og «Common Ground».

– Jeg sier dette i all ydmykhet og respekt, men jeg vil mye heller gjøre dette enn å tilbringe to måneder i en by og filme en TV-serie borte fra familien min, eller flytte familien frem og tilbake, forteller Somerhalder.

Les også: Skuespillerparet Nikki Reed og Ian Somerhalder venter sitt andre barn

Skuespilleren snakker også om 20-årsjubileet for «Lost» og 15-årsjubileet for «The Vampire Diaries», som han mener ga ham en plattform til å snakke om prosjekter som ligger hans hjerte nært.

– Den veien har ført meg dit jeg føler meg mest autentisk, i et par cowboystøvler, mens jeg mater kyr og rir hester, sier Somerhalder.

Read Entire Article