Hayden Panettiere svarer etter omstridt intervju: – Jeg var utslitt

3 hours ago 3


 Evan Agostini / AP / NTB Foto: Evan Agostini / AP / NTB

Skuespilleren forklarer seg etter at mange reagerte på hennes fremtoning i et videointervju med People Magazine.

mandag 23. september kl. 08:17

Hayden Panettiere har tatt til Instagram for å adressere bekymringene som oppsto etter intervjuet, skriver New York Post.

I intervjuet, som handlet om hennes brors død, fremsto 35-åringen med utydelig tale, noe som fikk mange fans til å reagere.

– Det er ubegripelig at jeg i det hele tatt er i denne posisjonen, men jeg føler meg tvunget til å adressere det i et rom hvor jeg ikke vil bli kritisert for hvor raskt eller sakte jeg snakker, skriver Panettiere i uttalelsen.

Hun skriver at hun ikke hadde sovet på to dager før opptaket så grunn av en hund som gjennomgikk en akutt operasjon. Intervjuet varte, ifølge Panettiere, i over åtte timer.

– Jeg var utslitt. Min representant stoppet intervjuet tidlig da det ble åpenbart at jeg var i ferd med å bli utmattet – spesielt da temaene ble tyngre.

Skuespilleren, kjent fra serier som «Heroes» og «Nashville», understreker at sorg ser forskjellig ut for alle. Hun påpeker også at hennes eventuelle medisinbruk er en privatsak mellom henne og legen.

– Den virkelige problemstillingen her er giftigheten i sosiale medier og en nyhetssyklus som drives av klikk, sier Panettiere.

Intervjuet, som har over 270.000 visninger på YouTube, har fått mange fans til å kreve at videoen fjernes.

Panettiere avslutter med å takke de som har forsvart henne og understreker at hun, som alle andre, er et «arbeid under utvikling».

Publisert: 23.09.24 kl. 08:17

Relaterte emner

Read Entire Article