Goldie Hawn om hemmeligheten bak lange forhold: – Må ha god sex

4 days ago 9


Hollywood-ikonet Goldie Hawn (78) har vært sammen med filmstjernen Kurt Russell (73) i 40 år.

 AMY SUSSMAN / AFP / NTBGALLA: Goldie Hawn og Kurt Russell på jubileum for The Goldie Hawn Foundation i Los Angeles i september. Foto: AMY SUSSMAN / AFP / NTB
tirsdag 1. oktober kl. 19:57

Kortversjonen

  • Goldie Hawn og Kurt Russell har aldri giftet seg.
  • Hawn avslører til E! News at hemmeligheten bak deres forhold er god sex, varme og intimitet.
  • Paret møttes først i 1966, men begynte å date i 1983.

De to har aldri giftet seg, men betraktes som et av Hollywoods mest stabile par.

Goldie Hawn sier til E! News at hun mener å vite hva som er hemmeligheten bak deres langvarige kjærlighet.

– Man må ha god sex, sier hun og utdyper at «sex skaper tilhørighet i forholdet».

– Forhold, der man har sunne seksuelle forhold, varer vanligvis mye lenger. Men det er ikke bare på grunn av selve akten, det er på grunn av varmen og intimiteten det skaper, forklarer Hawn.

Hun legger spøkefullt til

– Og så man jo være hyggelig mot hverandre iblant.

 Hahn Lionel/ABACA / Pa Photos / NTBSAMMENSVEISET: Kurt Russell og Goldie Hawn på en veldedighetsgalla i Los Angeles i 2019. Foto: Hahn Lionel/ABACA / Pa Photos / NTB

Hun og Russell møttes første gang i 1966 på settet til en Disney-film, men det var først i 1983 at de forelsket seg. Paret hadde begge barn fra før, og i 1986 fikk de sønnen Wyatt Russell sammen.

Hawn understreker at det er normalt ikke alltid ha samme perspektiv på ting i et forhold:

– Man tenker ofte ikke på samme måte, og det må man akseptere. Og så må man hele tiden spørre seg selv: Har vi det gøy? Er dette noe vi ønsker å gjøre? Ler vi sammen? Deler vi visse ting? Men man trenger ikke dele alt.

Hva tenker du?Hvor viktig mener du at sex er for et forhold?aEkstremt viktigbGanske viktigcIkke viktigdMindre viktig etter som årene gåreForhold kan faktisk overleve uten sex

E News! møtte Hawn på hennes 20-årsjubileum til The Goldie Hawn Foundation i Los Angeles 27. september.

Russell var også til stede, og villig til å snakke om hva som binder ham og Hawn sammen.

– Etter så mange år sammen har man opplevd nesten alt som går an å oppleve sammen, og forstått alle opp- og nedturene og hva det betyr.

 Richard Shotwell / AP / NTBFEIRING: Kurt Russell og Goldie Hawn kliner til på stjerneseremoni på Hollywood Walk of Fame i 2017. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB

Russell har for øvrig i tidligere intervjuer røpet at han og Hawn hadde sex på første date, under svært spesielle omstendigheter. De brøt seg nemlig inn i hennes hus, som var under ombygging, og ble overrasket av politiet.

Dette bekreftet også Hawn da VG intervjuet henne i 2017.

Til tross for at de aldri har giftet seg, har Hawn sterke meninger om ekteskap og skilsmisse.

– Skilsmisser er stygge, uttalte Hawn i fjor til CNN.

 Jordan Strauss / AP / NTBKurt Russell, Goldie Hawn og hennes datter, filmstjerne Kate Hudson, på premieren i Los Angeles i 2017. Foto: Jordan Strauss / AP / NTB

– Hvor mange skilsmisser er morsomme? Hvor mange skilsmisser koster ikke penger? Hvor mange skilsmisser får deg ikke til å hate personen mer enn du gjorde før? Hvor mange skilsmisser har såret barn?

Hawn, som har vært gift to ganger tidligere, sier at hun nå er fornøyd med å våkne opp med Russell hver dag og ta daglige beslutninger om å fortsette forholdet.

Under intervjuet med VG for syv år siden, snakket Hawn varmt om det å «bare være kjærester».

– Jeg tror at mange mister seg selv i ekteskapet, der partene liksom skal være en enhet. Jeg liker at Kurt og jeg er to separate enheter som holder huset sammen.

Flere filmstjernenyheter på VGTV:

Read Entire Article