Frigir navn etter drukningsulykken i Porsanger

4 months ago 30


I samråd med de pårørende frigir politiet navnet på gutten som ble funnet død i Porsanger lørdag i forbindelse med drukningsulykken.

mandag 3. juni kl. 11:04

Det var den 12 år gamle David Irakiza som omkom i forbindelse med drukningsulykken. De pårørende har også bedt politiet om å videreformidle en takk til alle som bidro i søksarbeidet på vegne av familien:

– Vi ønsker å takke så mye til alle involverte for jobben som er gjort i forbindelse med leteaksjonen. Vi setter stor pris på all den hjelpen og støtten vi som familie har fått i denne tiden, står det i en pressemelding fra politiet.

Det har vært et svært krevende arbeid for alle involverte. Politistasjonssjef Siri Ulverud i Porsanger politistasjonsdistrikt berømmer alle de som bidro under leteaksjonen og vil takke hver og en av de som stilte opp

– Det har vært svært mange som har tatt kontakt og stilt mannskap, utstyr og materiell tilgjengelig i letingen - dag som natt.  Da det ikke lengre var håp om å finne David i livet gikk vi over i et søk etter antatt omkommet. Vårt ønske var å finne den savnede slik at de pårørende kunne få svar og en avslutning på den tragiske ulykken. Derfor vil jeg takke hver og en av dere som bidro til å finne den savnede, sier Ulverud.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article