Dødsårsaken til rapper Fatman Scoop er klar

1 week ago 5


 Chris Pizzello / AP / NTB Foto: Chris Pizzello / AP / NTB

Den amerikanske rapperen kollapset på scenen under en konsert i august.

torsdag 26. september kl. 07:41

Nå er det klart at Fatman Scoop, hvis egentlige navn var Isaac Freeman, døde av hjertesykdom.

Det var under en konsert i Connecticut 30. august at han falt om på scenen. Han ble 56 år gammel.

Ifølge rettsmedisinsk kontor i Connecticut led Freeman også av høyt blodtrykk og aterosklerotisk hjerte- og karsykdom. Det melder nyhetsbyrået Associated Press.

 KEVORK DJANSEZIAN / AFP / NTBFoto: KEVORK DJANSEZIAN / AFP / NTB

Fatman Scoop var kjent for sitt samarbeid med en rekke store artister. Han vant en Grammy-pris i 2005 for sangen «Lose Control» med Missy Elliott. Han har også jobbet med stjerner som Mariah Carey, Janet Jackson og Whitney Houston.

DJ og produsent Birch Michael, også kjent som Pure Cold, identifiserte seg selv som turnémanager for Freeman. Han postet om Freemans død på Facebook og Instagram noen dager etter dødsfallet.

Michael takker han for alt han har gitt ham.

Etter Freemans bortgang har flere artister uttrykt sin sorg. Missy Elliott skrev på Instagram at Fatman Scoops stemme og energi har bidratt til mange sanger som har gjort folk glade og fått dem til å danse i over to tiår.

Nicki Minaj kalte ham en «ikonisk, karismatisk og elskverdig hiphop-legende» på Instagram og la til: «Du brakte så mye glede til denne verden.»

Bare timer før den skjebnesvangre konserten i Connecticut ble musikkvideoen til Fatman Scoops nyeste låt «Let It Go», et samarbeid med Dyce Payso, sluppet.

Read Entire Article