Det danske kongeparet kommer ikke i prinsessebryllupet

1 month ago 15


Danske kong Frederik og dronning Mary kommer ikke i prinsesse Märtha Louises bryllup i helgen, bekrefter det danske kongehuset.

mandag 26. august kl. 15:36

Det kommer heller ikke til å være noen offisiell representant for det danske kongehuset i bryllupet, sier kommunikasjonsavdelingen til kongehuset til Billed-Bladet.

Prinsesse Märtha Louise skal gifte seg med Durek Verrett lørdag 31. august i Geiranger. Bryllupsfeiringen starter allerede torsdag, og flesteparten i den norske familien deltar.

Bryllupet er privat, og det var derfor ikke forventet deltakelse av medlemmene av det danske kongehuset på samme måte som dersom det var en tronarving som giftet seg, ifølge Billed-Bladet.

Selv om bryllupet er privat, så blir det dokumentarserie av bryllupet. Det er den kjente Netflix-regissøren Rebekka Chaiklin som står bak dokumentaren, men det vites ikke om dokumentaren kommer på Netflix.

Samtidig ble det også kjent at bilderettighetene til bryllupet deres i Geiranger 31. august er solgt til det britiske gigantmagasinet «Hello!». Salget av rettighetene har vakt sterke reaksjoner.

Kongehusets medlemmer har imidlertid reservert seg mot å la seg filme og fotografere av mediene som har fått eksklusiv tilgang til bryllupet.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article