De Bruyne fristes av Saudi-lønninger

4 months ago 41


Foto: VIRGINIE LEFOUR / AFP / NTB

Kevin De Bruyne (32) forteller i at enorme lønninger i Saudi-Arabia er noe som får ham til å vurdere å forlate Manchester City.

  • Bilde av Magnus Helle
tirsdag 4. juni kl. 17:23

Kevin De Bruyne har vært i Manchester City siden overgangen fra Wolfsburg i 2015. Belgieren har ett år igjen av kontraktstiden, nå hinter han til at fremtiden kan ligge et annet sted enn Manchester.

– I min alder må du være åpen for alt. Du snakker om utrolige mengder penger i det som kan bli slutten på karrieren min. Noen ganger må du tenke på det, sier De Bruyne til belgiske HLN, om en mulig overgang til Saudi-Arabia.

Ifølge HLN skal både Al-Hilal og Al-Nassr ønske seg belgieren. Om han skulle velge å takke ja skal han visstnok tjene rundt 700 millioner kroner i året.

– Hvis jeg spiller der i to år, vil jeg kunne tjene utrolig mye penger. Før det måtte jeg spille fotball i 15 år. Jeg har kanskje ikke engang nådd det beløpet ennå. Da må du tenke på hva det kan bety videre. Men for øyeblikket har jeg ikke trengt å tenke på det ennå, sier han.

De Bruyne har vunnet Premier League seks ganger, to FA-cup-titler, fem ligacuper og Champions League med Manchester City. Han blir ansett som en av de beste spillerne som har spilt i England.

Publisert: 04.06.24 kl. 17:23Oppdatert: 04.06.24 kl. 17:23

Relaterte emner

Read Entire Article