Dagbladet: Simen Velle betaler tilbake

1 month ago 11


 Hallgeir Vågenes / VGSimen Velle, leder for Fremskrittspartiets Ungdom, vil betale Asker kommune tilbake. Foto: Hallgeir Vågenes / VG

FpU-leder Simen Velle hadde 100 prosent fravær fra et politisk utvalg i Asker kommune - nå betaler han tilbake godtgjørelsen.

mandag 2. september kl. 14:03

Det skriver Dagbladet.

Simen Velle er leder for Fremskrittspartiets ungdom, og folkevalgt i Asker kommune. Det politiske vervet i Asker kommune har gitt han en godtgjørelse på rundt 6000 kroner i måneden, ifølge avisen.

Han har sittet i utvalget for medborgerskap siden høsten 2023. Han møtte på to møter i høst, men ikke på noen av møtene siden da. Dagbladet har spurt Velle om han tilbakebetaler godtgjørelsen han har mottatt.

- Selv om jeg overhodet ikke har mottatt godtgjøring i strid med reglementet mener jeg at skattebetalernes penger kan brukes på noe mer formuftig når det er blitt som det er blitt i år, skriver Velle i en tekstmelding til avisen.

- Derfor vil jeg betale alle godtgjøringer fra utvalget i år, der jeg ikke har møtt, så snart jeg får nøyaktig informasjon fra kommunen. Nå anser jeg meg ferdig med denne saken, har meldt flytting til Oslo og vil rette min innsats der.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Publisert: 02.09.24 kl. 14:03

Relaterte emner

Read Entire Article