Countryartisten Kris Kristofferson er død

1 week ago 10


– Det er med tungt hjerte vi deler nyheten om vår mann, far og bestefar, Kris Kristofferson, døde fredelig lørdag 28. september. Vi er alle så velsignet for vår tid sammen med ham. Takk for at du har elsket ham i alle disse årene. Når du ser en regnbue, vet du at han smiler ned til oss alle, heter det i en uttalelse fra familien.

Kristofferson fikk sitt gjennombrudd som sanger og låtskriver allerede på 1970-tallet.

Han har spilt inn 30 album og er kjent for låter som «Me And Bobby McGee», som også ble spilt inn av Janis Joplin – samt «Help Me Make Trough the Night» og «Sunday Morning Coming Down».

Han har også medvirket i over 70 filmer og fikk i 1977 en Golden Globe for beste skuespillerprestasjon med rollen i «A Star Is Born», der han spilte mot Barbra Streisand.

I januar 2021 kunngjorde agenturet Morris Higham Management at Kristofferson skulle pensjonere seg og at sønnen John skulle ta over familiens bedrifter og framtidige prosjekt. Kristofferson etterlater seg åtte barn.

Clint Higham, sjef ved Morris Higham Management, sa at Kristofferson er en «artistenes artist».

«Dersom det fantes et Mount Rushmore for låtskriver, skulle Kris være med der», sa Higham med henvisning til det berømte presidentmonumentet i USA.

Publisert 30.09.2024, kl. 02.35

Read Entire Article