Chelsea har grepet om sjetteplassen etter seier borte mot Brighton

4 months ago 41

(Brighton - Chelsea 1–2) Chelseas unge lag slo til med seier borte mot Brighton i hengekampen og har grepet om sjetteplassen med en runde igjen.

onsdag 15. mai kl. 23:13

Chelsea hadde mye ball de første 20 minuttene, mens hjemmelaget klarte ikke å skape noe som helst.

Etter 33 minutter sprakk nullen. Cucurella la vakkert inn i feltet og Cole Palmer headet ballen i mål. Snaut 20 minutter ut i 2. omgang bredsidet Christopher Nkunku inn 0–2.

Mot slutten av kampen ble Chelseas Reece James utvist og syv minutter på overtid dukket Brightons Danny Welbeck opp og banket inn reduseringen på João Pedros pasning. Det var Welbecks første scoring på hjemmebane denne sesongen, men målet kom for sent.

Chelsea tar imot Bournemouth i siste serierunde søndag, mens Tottenham på femteplass med tre poeng mer (men med dårligere målforskjell) møter allerede nedrykksklare Sheffield United. Manchester United og Newcastle følger tre poeng bak Chelsea.

Publisert: 15.05.24 kl. 23:13Oppdatert: 15.05.24 kl. 23:13