Pernilla Wahlgren avslører mislykket fillerbehandling

3 hours ago 5


 Fredrik Sandberg/TT / TT Nyhetsbyrån / NTBIKKE FORNØYD: Den svenske popartisten Pernilla Wahlgren (56) forteller i reality-serien om familien om en mislykket fillerbehandling og advarer nå unge jenter. Foto: Fredrik Sandberg/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

– Jeg ser ut som «Jokeren».

lørdag 12. oktober kl. 02:48

Den svenske artisten Pernilla Wahlgren (56) fikk seg en ubehagelig overraskelse da hun nylig gikk til sin vanlige ansiktsbehandling.

I den nyeste episoden av realityserien «Wahlgrens Värld» viser hun frem resultatet av en fillerbehandling som gikk galt, skriver Aftonbladet.

– Jeg ser ut som «Jokeren». Og jeg kan ikke smile. Hvor er smilet mitt? Jeg har så vondt, dette er så forferdelig. Hvorfor gjorde jeg dette? Jeg er tross alt 56 år, jeg trodde jeg hadde lært å si nei på dette tidspunktet, sier Wahlgren i programmet.

Artisten forteller at hun lot seg overtale til å prøve fillers, men at hun nå ikke kjenner igjen seg selv. I episoden viser hun frem blåmerkene etter inngrepet og beskriver sin fortvilelse over resultatet.

– HVA HAR DU GJORT? Barna Benjamin og Bianca Ingrosso var ikke videre imponert over morens inngrep.   Foto: Christine Olsson/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB– HVA HAR DU GJORT? Barna Benjamin og Bianca Ingrosso var ikke videre imponert over morens inngrep. Foto: Christine Olsson/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

– Holder på å få panikkanfall

Da Wahlgren ringer sine barn i en videosamtale, reagerer de med sjokk. Sønnen Benjamin Ingrosso (27) tror først at moren spøker med ham.

– Jeg holder på å få et panikkanfall. Du ser ut som du skal drepe noen. Det der er ikke fillers, du ser jo faen meg ut som en klovn, sier han.

Datteren Bianca Ingrosso (29) får også sjokk og spør: «Unnskyld mamma, men hva har du gjort?»

Wahlgren blir bekymret for at hevelsen ikke skal gå ned før hun skal opptre med forestillingen sin, men får høre av hudterapeuten at det bare skal ta noen dager. Hun sier at hun aldri mer vil bruke fillers.

– Mitt råd til alle unge og gamle jenter som vil ta fillers: Ta det rolig eller kanskje ikke gjør det i det hele tatt, sier Wahlgren.

Read Entire Article