Bekrefter: Oasis gjør comeback

1 month ago 9


Medlemmene i Oasis, her i Hongkong i 2006. Foto: Paul Yeung / Reuters / NTB

Bandet hintet om comeback mandag. Tirsdag ble det bekreftet.

tirsdag 27. august kl. 08:59

15 år etter de splittet opp, kunngjør Oasis at de nå er tilbake. Det annonserer de selv på sine nettsider.

Brødrene Liam og Noel Gallagher ble raskt kjent etter de startet opp i 1991. Med slagere som «Wonderwall», «Don't Look Back In Anger» og «Stop Crying Your Heart Out» og «Champagne Supernova» har nok de aller fleste hørt brødreparet tidligere.

Her fra bandets konsert i Oslo i 2009. Foto: Jan Petter Lynau / VG

Britiske medier har den siste tiden spekulert i om Oasis vil gjøre comeback. Det etter at brødrene, samt den offisielle Oasis-brukeren på Twitter, har hintet om en mulig gjenforening.

Et potensielt comeback har skapt stor glede blant mange. Under bandet sin X-post, er det en rekke personer som jubler over nyhetene. Det vil nok mange her til lands også gjøre.

Les også: En oase i sikte?

Brødreparet splittet i 2009, etter bråk mellom hverandre i Paris. Det ble spekulert i etterkant hva som skulle skje med rockebandet.

I et intervju kort tid etter hendelsen fortalte Liam Gallagher følgende:

– Oasis finnes ikke mer. Og det tror jeg vi alle vet. Det er synd, men sånn er livet. Saken med Oasis er at vi avsluttet Oasis. Ingen andre avsluttet det for oss. Noe som er ganske kult.

Oasis ble stiftet i 1991 av Liam Gallagher, Paul Arthurs, Paul McGuigan, og Tony McCarrol. Året senere overtalte Liam broren Noel til å bli med i bandet, mot at Noel fikk full artistisk kontroll over bandets sanger.

Read Entire Article