Anniken Jørgensen og Theo Engelstad er gift

1 month ago 34


Nå kan Anniken «Annijor» Jørgensen (28) og Theodor Engelstad (29) kalle seg kone og mann.

 Tore Kristiansen / VGDet ferske brudeparet på rød løper til Elle-festen i juni. Foto: Tore Kristiansen / VG
lørdag 31. august kl. 17:11

Det var i mai 2022 Engelstad gikk ned på kne og fridde til Jørgensen.

«Well, I’m suddenly ... engaged», skrev hun i bildeteksten under en karusell med bilder av forlovelsesringen på Instagram.

Jørgensen har tidligere avslørt at bryllupet vil ha rundt 80 inviterte gjester, med en seremoni som vil finne sted i Norge i en hage, etterfulgt av en middag og fest.

Under Elle-festen i juni avslørte influenceren at hun skulle ha tre kjoler i bryllupet.

– I’m extra, lo hun til MinMote.

– Jeg skal ha en vielseskjole som er veldig elegant. Og så skal jeg ha en litt mer gøyal middagskjole. Og så er det en kjole på festen som ... jeg tror du kommer til å kjenne igjen, sa hun smilende til forloveden.

I november i fjor røpet Jørgensen at de hadde kjøpt en ny leilighet, nærmere bestemt et renoveringsprosjekt, i hjertet av Oslo, skrev hun på Instagram. Siden da har influenceren jevnlig delt oppdateringer om renoveringen i sosiale medier.

Jørgensen er en av Norges største influencere, og har en følgerskare på 297.000 på Instagram. Hun er en av fire profiler som figurerer i dokurealityserien «Girls of Oslo», og hun har i tillegg vært å se i programmer som «Skal vi danse», «Bloggerne» og «Farmen kjendis».

Tre kjendisbryllup på samme dag

Jørgensen og Engelstad er ikke det eneste paret som gifter seg 31. august. Samme dag skal også prinsesse Märtha Louise (52) og Durek Verrett (49), samt Karianne Vilde (30) og Kristian Spetalen (29) gi hverandre sitt «ja».

Prinsessebryllupet finner sted i Geiranger, mens Spetalen, som formelt giftet seg på nyttårsaften, valgte å utsette bryllupsfeiringen til sensommeren. Deres bryllup finner sted i Toscana, Italia.

Read Entire Article