Advarer: Oasis-billetter selges for 80.000 kroner per stykk

1 month ago 12


 Zak Hussein / Pa Photos / NTBLiam og Noel Gallagher Foto: Zak Hussein / Pa Photos / NTB

Kun noen få minutter etter at fans fikk tilgang på forhåndssalget, ble billettene lagt ut for videresalg til svimlende summer.

fredag 30. august kl. 22:24

Gjenforeningskonserten til bandet Oasis har skapt overskrifter verden over den siste uken.

En liten gruppe mennesker fikk mulighet til å kjøpe billetter før alle andre fredag kveld, og for å få tilgang til forhåndssalget måtte fans delta i en loddtrekning.

Men allerede få minutter etter forhåndssalget startet, lå det billetter ute for videresalg til over 40 ganger så mye som billettene egentlig koster, over 6000 pund per billett på det meste.

BBC skriver at billetter til åpningskonserten av turneen i Cardiff 4. juli neste år, ble listet på StubHub for mellom 916 og 4519 pund innen en time etter at forhåndssalget startet. Ståplassbilletter på konserten i Edinburgh den 12. august ble også listet for over 4000 pund.

 Joanne Nelson / Pa Photos / NTBFoto: Joanne Nelson / Pa Photos / NTB

Advarer

Oasis har tidligere gått ut og advart mot å videreselge billetter til en høyere pris enn de egentlig koster.

Fredag kommer de med en ny uttalelse:

– Vi har lagt merke til at folk forsøker å selge billetter på sekundærmarkedet siden starten av forhåndssalget. Vær oppmerksom på at billetter KUN kan videreselges, til pålydende verdi, via Ticketmaster og Twickets. Billetter solgt i strid med vilkårene og betingelsene vil bli kansellert av promotørene.

Resten av billettene til konsertene i Storbritannia vil bli sluppet på generelt salg klokken 09.00 på lørdag i britisk tid. For Dublin, vil billettene for generelt salg være tilgjengelige en time tidligere.

Bandet skal spille konserter i Cardiff, Manchester, London, Edinburgh og Dublin, og flere datoer kan bli lagt til.

En standard ståplassbillett vil koste rundt 150 pund, mens standard sitteplassbilletter varierer fra 73 til omkring 205 pund. Priser for offisielle premium pakker går opp til 506 pund.

 JOSE JORDAN / AFP / NTBFoto: JOSE JORDAN / AFP / NTB

15 år etter de splittet opp, kunngjorde Oasis sitt comeback.

Brødrene Liam og Noel Gallagher ble raskt kjent etter de startet opp i 1991. Med slagere som «Wonderwall», «Don't Look Back In Anger» og «Stop Crying Your Heart Out».

Brødreparet splittet i 2009, etter bråk mellom hverandre i Paris. Det ble spekulert i etterkant hva som skulle skje med rockebandet.

I et intervju kort tid etter hendelsen fortalte Liam Gallagher følgende:

– Oasis finnes ikke mer. Og det tror jeg vi alle vet. Det er synd, men sånn er livet. Saken med Oasis er at vi avsluttet Oasis. Ingen andre avsluttet det for oss. Noe som er ganske kult.

Read Entire Article