Wolff Eikrem ny toppscorer – Molde feide over fylkesrivalen

Med sin ellevte scoring for sesongen sørget Magnus Wolff Eikrem for å sende Molde i ledelsen borte mot Kristiansund – og seg selv på toppen av toppscorerlisten. Det var bare gått sju minutter da Molde-kapteinen enkelt trillet ballen i mål etter flott forarbeid av Ola Brynhildsen, og ledelsen var fullt fortjent. Kristiansund-keeper Michael Lansing hadde ved flere anledninger måtte ut i full strekk, og bare tilfeldigheter gjorde at moldenserne ikke ledet enda tidligere. Doblingen skulle uansett komme ikke lenger etterpå, da Casper Øyvann skled ballen i mål etter en annenbølge fra en corner. Molde ledet 2–0 til pause, og det kunne blitt mer, da de også fikk en scoring VAR-annullert. Mer skulle det uansett bli like etter pause. Omgangen var bare tre minutter gammel da Brynhildsen fikk skli inn 3-0, helt umarkert. Nummer fire skulle komme etter timen spilt, da Markus Kaasa spilte på tvers til Kristian Eriksen, som satte ballen i hjørnet. Molde passerer med det Viking på tabellen, opp på en andreplass. Bare målforskjellen skiller de, Viking og Brann, dersom sistnevnte skulle slå KFUM senere i kveld.

Sep 18, 2024 - 20:00