Stavanger Oilers våknet i tide – åpnet med borteseier mot Lillehammer

Stavanger Oilers var lenge i trøbbel i serieåpningen mot Lillehammer, men slo knallhardt tilbake i tredje periode og halte i land en sterk 4-2-seier. Foran 1278 tilskuere i mjøsbyen ledet Lillehammer 1-0 etter to perioder og hadde et tak på gjestene. De siste 20 minuttene av kampene snudde alt. Først utlignet Mathias Trettenes for bortelaget og skapte balanse i kampen. Deretter fikset amerikanske Cliff Watson 2-1-ledelse for Oilers. De to scoringene kom med bare 69 sekunders mellomrom tidlig i perioden. Gjestene fra Stavanger var imidlertid ikke ferdig med det. André Bjelland Strandborg sto bak 3-1-målet som kom drøyt åtte minutter ut i siste periode, og plutselig så Oilers svært komfortable ut på Lillehammer. Martin Gran fastsatte sluttresultatet til 4-2 med sju sekunder igjen på klokka og med det tok Stavanger-laget tre poeng i serieåpningen.

Sep 14, 2024 - 20:00