Sørloth vant den «norske duellen»: – Det var eufori

Antonio Nusa startet torsdagens kamp mellom Atlético Madrid og RB Leipzig. Kampen var Nusas første fra start for Leipzig og han fikk se Benjamin Sesko heade gjestene fra Tyskland i ledelsen allerede etter fire minutter. Nusa var anonym gjennom store deler av den første omgangen og ble også byttet ut i pausen. Da hadde Antoine Griezmann utlignet til 1–1 og i den andre omgangen endte det til slutt med hjemmeseier. Alexander Sørloth kom inn til den siste halvtimen og i kampens 90. minutt kom avgjørelsen. José Giménez headet inn den avgjørende scoringen og sørget for at Sørloths spanske lag fikk de tre poengene. – Det var helt magisk. Stadion gikk helt fullstendig bananas. Det er eufori, sier Sørloth til TV 2 om 2-1-scoringen.

Sep 20, 2024 - 02:00