Ødegaard gikk seirende ut av den norske duellen

Martin Ødegaard sitt Arsenal tok imot Wolverhampton og Premier League-debutanten Jørgen Strand Larsen. Det ble til slutt Ødegaard som kom seirende ut av den norske duellen da Arsenal vant 2–0. Arsenal presset på fra start og etter 25 minutter headet Kai Havertz hjemmelaget i føringen. Strand Larsen kom til en stor mulighet like etter da han headet ballen på mål, men David Raya vartet opp med en kjemperedning. I andre omgang kjørte Wolverhampton på for en utligning, men da Arsenals yndling Bukayo Saka smalt ballen i mål var det ingen vei tilbake for bortelaget. I kampen mellom Everton og Brighton på Goodison Park raknet det for Sean Dyche sitt mannskap som gikk på et skuffende 0–3 tap på hjemmebane. Nyopprykka Southampton fikk en gavepakke tidlig i bortekampen mot Newcastle da Fabian Schär ble utvist etter 29 minutter. Men hjemmelaget holdt unna med en mann mindre og vant 1–0. Nottingham Forest møtte Bournemouth på hjemmebane. De så lenge ut til å ta alle tre poengene, men en sen scoring fra bortelaget sørget for poengdeling.

Aug 17, 2024 - 18:30