Nyland-tabbe i La Liga-tap: – De der kan man ikke slippe inn

Ørjan Nyland lot ballen glippe i keeperhjørnet da Alavés tok ledelsen på vei mot 2-1 over Sevilla i den spanske toppdivisjonen. Tabben kom etter 17 minutters spill i Vitoria i Baskerland. Nyland fikk en hånd på Carlos Vicentes avslutning, men greide ikke å fiste ballen unna. – Ja, den burde vår norske landslagskeeper ha håndtert bedre. Ballen glipper for ham. De er der kan man ikke slippe inne, sa TV 2s kommentator Magnus Drivenes. Carlos Martín doblet ledelsen etter en time. Sevilla ble hardt straffet for svakt forsvarsspill, men hadde også en dose utur. Scoringen kom da Martín ble truffet i kneet av en ball som akkurat hadde vært borti tverrliggeren. Mot slutten satte Dodi Lukebakio inn gjestenes redusering. Nyland har spilt alle Sevillas seks første kamper i serien denne sesongen. De har foreløpig kun tatt fem poeng og ligger på en 14. plass. (NTB)

Sep 21, 2024 - 00:30